måndag 30 januari 2012

Lila blommor och små avslöjanden

Hemkommen nu efter en helg hos svärföräldrarna. Det blev bastubad och korvgrillning bland annat. Och så avslöjade vi ju hemligheten. Svärmor verkade ganska överraskad och svärfar var nog också det fast han inte sa så mycket. Dom blev iallafall glada. Det är ju alltid kul att gå på bröllop.
Hittade en bild på rosor i olika lila nyanser, dessa med ett par orchideér och lite hjärtan på tråd och kanske mörklila hortensia som bryter av allt.


Bild lånad från "Marie och Andreas bröllopssida".
Ska skriva ut alla inspirationsbilder och gå in på blomsteraffären och kolla vad dom skulle ta för en sådan bukett samt för alla snittblommor till borden samt alla småbuketter till tärna, bestman och brudgum. En brudbukett kostar väl ca 1000 kr tror jag.

Ska göra små blomsterarrangemang i glaskoppar till borden, med lite hjälp av mamma förhoppningsvis. (Blir mycket att hinna göra allt själv.) Har diskat ur och sparat ljuskoppar som det varit Ikeas doftljus i. Mellanstorleken. Ska sätta en bit blöt oasis inuti som jag lindar med sisal, sticker ner en ros med en pärla i samt ett par gröna blad bredvid. Enkelt, lätt att göra och troligtvis väldigt fint.

I veckan ska vi ringa och prata med stället som vi tar catering ifrån och boka in en dag så vi får komma och provsmaka maten. Förhoppningsvis hyr dom även ut vinglas, det var det enda som inte fanns i lokalen, inte för så många personer iallafall som vi blir. Vi kommer bjuda kring 60 personer. Så det blir inte så stort, men ändå alldeles tillräckligt mycket folk.
Nu är det sovdags.
Måste lägga mig så jag får min skönhetssömn (dvs 6 h) så är man bara lite mörk under ögonen ; )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar